VAC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vác 2022.08.12
Vác 2022.08.12
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vác 2022.07.15
Vác 2022.07.15
Vác 2022.07.08
Vác 2022.07.08
Vác 2022.07.01
Vác 2022.07.01

Neked Szól

Naptár 2022
Daniel Verstappen zongoraművész lép fel szeptember 10-én a Várkert Bazárban Szuperinfó Hírek - A nemzetközi hírű belga előadó a magyar-belga diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulója alkalmából látogat Budapestre.
Erdőkért felelős államtitkár: ezután is szabályozott keretek között fog zajlani a fakitermelés Szuperinfó Hírek - A hatóságok és a nemzeti parkok szakemberei ellenőrizni fognak minden fakitermelést, mint eddig.
Milák Kristóf meghúzta a román oroszlán bajszát Rómában Szuperinfó Hírek - Megelőzte a világbajnok David Popovicit az Eb előfutamában, majd csak annyit mondott: le kellett úszni.
Folytatódhat a vendéglátás forgalmának helyreállása Szuperinfó Hírek - Az Európán kívüli vendégek fogadása azonban jóval lassabban állhat helyre.
A beiskolázás idén 20-30 ezer forintba kerül gyermekenként Szuperinfó Hírek - Ez az összeg, például egy új iskolatáska vásárlása esetén, akár meg is duplázódhat.
Az utolsó pillanatban egyenlített az Újpest a ZTE ellen Szuperinfó Hírek - A második félidőben emberelőnyben futballozó Újpest FC hazai pályán az utolsó pillanatban alakította 1-1-re az eredményt a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján.


Fizetett hirdetések

Nébih-vizsgálat: a lejárt termékek forgalmazása még mindig probléma, de az alkohollal nem volt baj Szuperinfó Hírek - A lejárt termékek forgalmazása a vezető szabálytalanság az idén is a kereskedelmi és vendéglátóhelyeken az élelmiszerlánc-biztonsági felügyelők tapasztalatai szerint -…
Milák Kristóf és Kovács Benedek is ezüstérmet nyert a vizes Eb-n Szuperinfó Hírek - Ezzel megvan a magyar csapat első és második ezüstje.
Kolozsváron megáldották a felújított Szent Mihály-plébániatemplomot Szuperinfó Hírek - Kolozsváron ünnepi szertartás keretében áldották meg szombat délelőtt az EU, a magyar és a román állam támogatásával felújított Szent Mihály-plébániatemplomot,…
Augusztus 20-án Kolozsváron adják elő Vidnyánszky Attila Csíksomlyói passióját Szuperinfó Hírek - Augusztus 20-án, a magyar államalapítás és Magyarország fővédőszentje, Szent István király tiszteletének ünnepnapján adja elő a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes a Csíksomlyói passió című előadást Vidnyánszky Attila rendezésében a Kolozsvári Állami Magyar Színházban - közölte a teátrum kedden.
Angol és orosz nyelven is vizsgázhatnak a gépjárművezetők Szuperinfó Hírek - A vizsgafelkészítő anyagok szeptembertől lesznek elérhetőek.
Mónus József a legnagyobb esélyese a hagyományőrző világbajnokságnak Gyulán Szuperinfó Hírek - A történelmi íjász-világbajnokságra tizenkilenc országból érkeznek íjászok.
Magyar-román párbaj körvonalazódik az élvonalban Szuperinfó Hírek - Épp most kezdődik a nagy magyar–román rivalizálás, amely évekre meghatározhatja a világ úszósportját.


Fizetett hirdetések

Már érkezik a leszerződött mennyiség feletti orosz gáz Magyarországra Szuperinfó Hírek - A Gazprom péntek reggel megkezdte a már leszerződött mennyiségek feletti gázszállítást Magyarországnak.
Őshonos magyar halfajok tenyésztését tökéletesítették Szuperinfó Hírek - Három őshonos magyar halfajta, a ponty, a süllő és a harcsa tenyésztéstechnológiájának komplex fejlesztését végezte el csaknem egymilliárd forint európai…
A miskolci Cinefest-en mutatják be először az Erőss Zsoltról készült filmet (videó) Szuperinfó Hírek - A tragikus körülmények között elhunyt Erőss Zsolt hegymászó felesége, Sterczer Hilda történetét és gyászfeldolgozását meséli el a Magasságok és mélységek…
Mozgóképfelvétel került elő Ország Liliről Szuperinfó Hírek - Eddig ismeretlen, színes tévéfelvételt találtak a 20. század második felének egyik legjelentősebb magyar képzőművészéről.

Újabb döntetlent játszott a Debrecen és a Vasas

Az újonc Vasas több mint egy órát emberhátrányban futballozva 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.