VAC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vác 2021.12.03
Vác 2021.12.03
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list

Karácsonyi Magazin

Neked Szól
Matolcsy György: miért ne vegyük meg a budapesti repülőteret? Szuperinfó Hírek - Minden fontos gazdaságfejlesztési döntésnél törekednünk kell a főváros gazdasági, demográfiai és térszerkezeti túlsúlyának csökkentésére.
Nagy István: új elemekkel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár Szuperinfó Hírek - Elmondta, az eddigi 79 hungarikum mellé három új került a bizottság döntése értelmében.
Most Schäfer András állította kihívás elé Kempf Zozót és Henry Kettnert (videó) Szuperinfó Hírek - Majdnem rosszul lett a Limit című videosorozat egyik műsorvezetője a nehéz feladat teljesítése során.
Pitti Katalin operaénekesnő 70 éves Szuperinfó Hírek - Az operairodalom legnagyobb lírai szopránszerepeit énekelhette-játszhatta el.
A bosnyákokkal kezdenek a magyarok Kölnben Szuperinfó Hírek - A 41. Eb házigazdája Németország, Csehország, Olaszország és Georgia lesz 2022. szeptember 1. és 18. között.
Nyolcmilliárd forintos keretösszeggel nyílt meg újra a Gyorsítósáv Szuperinfó Hírek - Ismét elérhetővé vált a hazai egyetemek és vállalkozások tudáskapacitásából, szellemi tulajdonából magas hozzáadott értékű új termékek és eljárások előállítására ösztönző pályázat.


Fizetett hirdetések

Másfél évtizedig állt a Magyar Állami Népi Együttes élén Timár Sándor Szuperinfó Hírek - Timár Sándor egy kritikus időszakban állt helyt, egy művészeti korszakot emlegetnek nevével.
Bővített, angol formában is elérhető a mohácsi csatát feldolgozó könyv Szuperinfó Hírek - A könyv a mohácsi csata egyetemes hadtörténeti összefüggéseinek jobb megértéséhez kínál fogódzókat.
Hosszú kamatemelési ciklusra kell készülni Szuperinfó Hírek - Az infláció leszorításáig még hosszú, kiszámítható pályán haladó kamatemelési ciklusra kell készülni.
Magyarországon is fellép a The Golden Voices of Gospel Szuperinfó Hírek - A koncerteken elhangoznak Dwight Robson baptista tiszteletes formációjának emblematikus spirituáléi, gospelei.
Már benyújthatók a lakossági napelemes pályázatok Szuperinfó Hírek - A felhívás először a Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében élők számára nyílik meg.
A Strauss Symphony of America élén vezényel Vajda Gergely Szuperinfó Hírek - A műsorban Johann Strauss zenéje kel életre, nyitányok, operettrészletek és a Kék Duna keringő is elhangzik.
Megjelent Trokán Nóra fotóalbuma Mielőtt címmel Szuperinfó Hírek - Az ismert színésznő könyvében több mint 200 képen mutatja be színészeket a fellépés előtti pillanatokban.
November végéig 262 milliárd forint előleget fizettek ki a gazdáknak Szuperinfó Hírek - Az átmeneti támogatások folyósítását is megkezdték.


Fizetett hirdetések

Varga Mihály: újabb jelentős előtörlesztés a magyar adósságfinanszírozásban Szuperinfó Hírek - Magyarország államadósságának törlesztése erős lábakon áll.
Hétfő este mutatja be az M4 Sport a Milák Kristófról készített dokumentumfilmjét Szuperinfó Hírek - 2017-től egészen a nyári tokiói beteljesülésig kíséri végig a pillangóúszás olimpiai, világ- és Európa-bajnokának kivételes és tanulságos történetét.
Fülöp Attila: január 5-éig várják a jelöléseket az Érték Vagy! elismerésre Szuperinfó Hírek - A programmal a megváltozott munkaképességűek és a fogyatékossággal élők értékeire hívják fel a figyelmet.
Nemzetközi elismerést kapott a fiatalokat támogató magyar startup program Szuperinfó Hírek - A Hungarian Startup University Program (HSUP) kapta idén a Most Innovative Business Development Project of Europe 2021 díjat.