VAC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vac 2020.09.17
Vac 2020.09.17
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vac 2020.07.03
Vac 2020.07.03
Vac 2020.06.19
Vac 2020.06.19
Vac 2020.06.12
Vac 2020.06.12
«
...23456...
»
Több mint száz magyar érem született Szegeden Szuperinfó Hírek - A legjobb nemzetnek járó serleget Magyarország vehette át.
Új konstrukciók a válság miatt bajba került vállalkozásoknak Szuperinfó Hírek - Idén már eddig nagyobb összegű hitelkérelmet fogadott be a Kavosz, mint tavaly az egész év során.
Csütörtökön kerül a mozikba Horvát Lili új filmje Szuperinfó Hírek - A hipnotikus alkotásban egy szerelmes nő fantáziavilága keveredik a valósággal.
Ha negatív lesz a tesztjük, több mint kétezer Bayern-szurkoló érkezik Budapestre Szuperinfó Hírek - Körülbelül 2100 szurkoló szeretné elkísérni a Bayern München labdarúgócsapatát Budapestre, a Sevilla elleni csütörtöki Európai Szuperkupa-mérkőzésre.
Leállása alatt heti négy közvetítéssel jelentkezik az Opera Szuperinfó Hírek - Sümegi Eszter koncertjével 2020. szeptember 20-án, vasárnap este indul útjára a Magyar Állami Operaház új online sorozata, amely alternatív megoldásokkal igyekszik pótolni az intézmény elmaradó programjait az elkövetkező öt hétben. Áriaestek, operakeresztmetszetek és kamarakoncertek – ez a Maszkabál Program.


Fizetett hirdetések

Festőművész és hangszerkészítők kiállítása látható a Hagyományok Házában Szuperinfó Hírek - A kiállítás november 20-áig látogatható, a belépés díjtalan.
Ősszel és télen is 80-90 százalék közötti visszaesést vár az utasforgalomban Ferihegyen Szuperinfó Hírek - Több mint kilencven százalékkal csökkent az utasforgalom szeptember első két hetében a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az előző év…
Ezért feszült egymásnak Majka és Horváth Tomi Szuperinfó Hírek - Kiderült, hogy mi váltotta ki a sztárok közötti nézeteltérést.
Negyvenéves Szörényi Levente második szólóalbuma Szuperinfó Hírek - Szörényi Levente már túl volt az Utazás című első szólólemeze körüli hercehurca megpróbáltatásain, amelyen való együttzenélésnek köszönhetően létrejött a Fonográf…
Népszerűsíteni kellene a magyar élelmiszereket a fiatalok körében Szuperinfó Hírek - A Z generáció tagjai hamarosan önálló keresettel rendelkező, fontos fizetőképes tagjai lehetnek a magyar élelmiszereket előszeretettel vásárlóknak.
Nem hozott meglepetést a verseny Szuperinfó Hírek - A favoritok begyűjtötték az aranyérmet a birkózók szombati országos bajnokságán, melyet a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia új arénájában, a KIMBA Sportcsarnokban rendeztek.
Az utcai veszekedés után Facebookon folytatja a szájkaratét Majka és Horváth Tomi Szuperinfó Hírek - Nem csillapodnak a kedélyek, a két jó barát most a Facebookon szólt be egymásnak.
Az ügyfeleknek és a bankoknak is előnyös a hitelmoratórium meghosszabbítása Szuperinfó Hírek - Azokon segít a szombaton bejelentett intézkedés, akiknek igazán szükségük lehet a fizetési halasztásra – véli Boros Imre közgazdász.


Fizetett hirdetések

Jelentősen fejlődött a hazai baromfiágazat Szuperinfó Hírek - A baromfihús Magyarország harmadik legfontosabb exportcikkévé vált.
Benyovszky Móric-opera látható az Eiffel Műhelyházban Szuperinfó Hírek - Francois-Adrien Boieldieu operájának részleteiből összeállított dalestet adnak elő szeptember 22-én az Eiffel Műhelyházban.
Liszt Fesztivált rendeznek Budapesten Szuperinfó Hírek - Liszt Fesztivált rendeznek Budapesten, a zeneszerző művei három koncerten szólalnak meg a Budapest Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban szeptember 26. és november…
Erős hagyományokra épül a magyar agrárium Szuperinfó Hírek - Sok minden leállt az országban a járványhelyzet miatt, de azok, akik az ország mindennapi élelmét állítják elő, nem állhattak le…

Bobál alapemberré válna Portugáliában

Bobál Gergely szeretne stabil játékos és vezéregyéniség lenni a portugál élvonalban újonc CD Nacional labdarúgócsapatánál, amelyhez idén nyáron igazolt.