VAC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vác 2023.12.01
Vác 2023.12.01
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vác 2020.01.31
Vác 2020.01.31
Vác 2020.01.17
Vác 2020.01.17
Vác 2020 Advent
Vác 2020 Advent

Neked Szól

Neked Szol 2023
Világbajnok a magyar csapat Szuperinfó Hírek - Nagyszerű teljesítménnyel, a döntőt gyakorlatilag végig kontrollálva a Berecz Zsombor vezette magyar együttes győzött a Star Sailors League Gold Cup elnevezésű versenyen, amely a vitorlázók csapat-világbajnokságának is tekinthető.
Szijjártó: célunk, hogy Európa legversenyképesebb beruházási rendszere a miénk legyen Szuperinfó Hírek - Jelenleg is hatalmas beruházási verseny zajlik a világon, így Európában is, amely versenyben Magyarország rendre jól szerepel.
Ünnepre hangoló előadásokkal várja a látogatókat a Müpa Szuperinfó Hírek - Az intézmény a család minden tagjának kínál programot a következő hetekben.
Sorra állnak be az atomenergia mögé a nagyhatalmak Szuperinfó Hírek - Az Egyesült Államok vezetésével húsz ország szólított fel az atomenergia-termelés kiterjesztésére.
Labdarúgó-Eb: mutatjuk, mikor és hol játszik a magyar válogatott Szuperinfó Hírek - A Hamburgban rendezett szombati sorsolás után kialakult a jövő nyári labdarúgó-Európa-bajnokság programja.
Karácsonyi levél- és csomagfeladásra készül? Mutatjuk, mire érdemes figyelnie Szuperinfó Hírek - Ha szeretnénk, hogy a képeslapok és a csomagok rendben megérkezzenek, érdemes időben feladni a küldeményeket.


Fizetett hirdetések

Kamerun legyőzésével középdöntős a magyar válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar női kézilabda-válogatott biztosította helyét a középdöntőben az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon azzal, hogy 39-20-ra legyőzte Kamerunt szombaton a csoportkör…
A házigazda németekkel, a skótokkal és a svájciakkal egy csoportban a magyarok Szuperinfó Hírek - A magyar labdarúgó-válogatott a házigazda németekkel, valamint a skótokkal és a svájciakkal került azonos csoportba a jövő évi, németországi Európa-bajnokság…
A legjobb film díját nyerte a Semmelweis Torontóban Szuperinfó Hírek - A Koltai Lajos rendezésben készült semmelweis-film lett a Torontói EU Filmfesztivál legjobbja és elnyerte a közönségdíjat - közölte az MTI-vel…
A tudós papnak állít emléket a Kossuth rádió és a Hagyományok Háza népzenei műsora Szuperinfó Hírek - Vitos Mózes katolikus papra, Csík vármegyei néprajzi gyűjtőre és helytörténészre emlékezik a közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora december…
Több mint száz adventi programmal készültek a Tourinformok Szuperinfó Hírek - A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felhívására 41 Tourinform iroda csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben a négy adventi hétvégén 114 programmal várják az érdeklődőket – közölte az MTÜ pénteken az MTI-vel.
Újabb pályázatot hirdettek a Sportszázadhoz való csatlakozásra Szuperinfó Hírek - A nyertes pályázók kiértesítése a tervek szerint még idén decemberben megtörténik.
Minden család asztalára kerüljön sertéshús – elindult a kampány Szuperinfó Hírek - A december 24-ig tartó figyelemfelhívó akciót az ünnepi készülődés köré építették.
Varga Kevin ciprusi csapatában küzd a kerettagságért Szuperinfó Hírek - Varga Kevin szeretne minél jobb formába kerülni, hogy legyen esélye visszakerülni az Európa-bajnokságra kijutott magyar labdarúgó-válogatottba, és ehhez szerinte adottak a körülmények a jelenlegi, ciprusi csapatánál.


Fizetett hirdetések

Átadták az idei hatodik, a Szerencsejáték Zrt. támogatásával épült befogadó játszóteret Szuperinfó Hírek - Egymás megismerését, megértését és elfogadását segíti az új dunaújvárosi befogadó játszótér, amely idén a hatodik az országban, ami A játék…
Orbán Viktor: a vállalkozók magánsikere az ország közsikerének előfeltétele Szuperinfó Hírek - A magyar vállalkozók magánsikerei az ország közsikereinek előfeltételei, ezért a kormány nem irigy a vállalkozók tőkéjére, hanem ellenkezőleg, minden vállalkozónak…
Újabb öt évig Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója Szuperinfó Hírek - Csák János kulturális és innovációs miniszter 2024. február 1-jei hatállyal Demeter Szilárd Csabát nevezte ki a Petőfi Irodalmi Múzeum élére…
Varga Mihály: a költségvetési politika megvédte az eddig elért eredményeit Szuperinfó Hírek - Jövőre a legfontosabb cél az egyensúlyi mutatók további javítása – mondta a pénzügyminiszter.